Uitleg afspraak maken online

Online een afspraak inplannen

Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe u eenvoudig zelf uw afspraak in kunt plannen via het systeem van Stalling31.

Als u via telefonisch contact met de klantenservice een afspraak in gaat plannen of via het versturen van een e-mail, vergeet dan niet dat na 16:45 op de dag ervoor geen afspraak meer verwerkt wordt. Wel als u dit zelf online doet, dan is het mogelijk om tot 23:00 nog een afspraak in te plannen.

U begint door in te loggen op Stalling31 via login.stalling31.nl.

 Als u uw wachtwoord niet meer weet, dan kunt u een nieuwe aanvragen via deze link. (Gebruik het e-mailadres dat bekend bij ons is, op dit adres ontvangt u een bericht om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.)

 

afspraak-button1 Na het inloggen kiest u op het dashboard naast uw contract voor de knop “Afspraak aanvragen” bij de type afspraak die u wilt maken. (zie afbeelding)

 

 

 

 Op de volgende pagina kunt u geheel zelf een afspraak inplannen door te kiezen voor een datum waarop uw locatie open is.

 Let er op dat er eventueel extra kosten aan verbonden zitten als u een basis of budget pakket heeft. Voor vroeger of extra ophalen/bezoeken zitten soms extra kosten aan verbonden.

 

 Na het kiezen van een datum kunt het ophaalmoment kiezen op de locatie (sommige locaties hebben op dezelfde dag meerdere openingsmomenten)
afspraak-tijd1

 

 

 Daaronder kunt u eventueel nog extra informatie of service aanvragen.

 

 Als laatste hoeft u alleen nog maar de aanvraag te bevestigen door op de “Aanvraag versturen” knop te drukken.

 

afspraak-button2

 

 

 

 

 

 De afspraak is dan verwerkt en u ontvangt een bevestiging van ons in uw e-mail.afspraak-bevestiging

 

 

Wat gaat er daarna gebeuren

 De beheerder van uw locatie kijkt ‘s ochtends heel vroeg in het systeem welke afspraken er voor die dag zijn.