Extra service

Extra services
Bandenspanning
Alle stallingen van Stalling31 bieden u de mogelijkheid om, voordat u vertrekt, de bandenspanning van uw object te controleren. Sommige stallingen doen dit zelfs voor u. Bij uw ophaalaanvraag kunt u de juiste spanning aangeven. Let wel op, wij zijn niet aansprakelijk voor de door u opgegeven spanning.
Afspoelen
Al onze stallingen hebben een watervoorziening, hierdoor is het mogelijk om met uw schoongespoten object de weg op te gaan. De meeste beheerders spuiten zelf uw object, indien stoffig, schoon voordat u de weg op gaat. Als u dit zou willen, kunt u op uw ophaalaanvraag het vinkje hiervoor aanzetten.

Afspoelen is uiteraard niet hetzelfde als wassen. Als u uw object gewassen wilt hebben, kunt u dit via een notitie in uw ophaalverzoek aanvragen. Hiervoor betaalt u een extra bijdrage, welke door uw beheerder vooraf wordt bepaald. Dit bedrag dient u contant bij de stalling te betalen.
Andere services
Een aantal locaties bieden naast het afspoelen, wassen en de banden op spanning brengen ook nog andere services aan. Zo heeft onze stalling te Almere een extra servicepagina. Bekijk deze hier.